Пошук роботи у Данії - чого очікувати?

Пошук роботи у Данії - чого очікувати?

Робота в Данії – один із найпоширеніших варіантів для тих, хто хоче заробити. Ця країна приваблює не лише тих, хто думає про сезонну роботу влітку, а й тих, хто хоче залишитися тут довше. Деякі співробітники Данії розуміють, що вони хочуть будувати своє майбутнє тут. На це можуть вплинути багато переваг цієї країни. Адже дехто називає цю країну найщасливішою у світі!

 

Стабільний уряд, низький рівень корупції, якісна освіта та охорона здоров'я – це незаперечні переваги, які залучають іммігрантів з інших країн. Для тих, хто хоче працювати лише обмежений період часу, Данія – гарний вибір, тому що вона дозволяє заробляти гроші, а сфери роботи дуже різноманітні. Завдяки цьому кожен може знайти для себе найпривабливішу пропозицію. Кадрові агенції завжди стежать за тим, щоб у вас було кілька варіантів швидше знайти роботу за кордоном. Отже, яку короткострокову та довгострокову роботу ви можете знайти у Данії?

 

- Будівельний сектор є досить популярним у багатьох країнах. У цій сфері нестача кваліфікованого персоналу постійно відчувається, адже будівельна галузь ніколи не спить. Загалом, попит на будівельників завжди досить високий, незалежно від економічної ситуації у країні. Попит на цих спеціалістів найближчим часом не зменшиться, зарплати збільшаться. Якщо у вас є досвід роботи в будівельній галузі, ви також можете знайти пристойно оплачувану роботу в Данії. Великою популярністю користуються професіонали, які вміють виконувати роботи з кладки, металообробку, різання, утеплення фасадів або роботи в інших галузях будівництва. Звичайно, щоб влаштуватися на таку роботу, зазвичай потрібний досвід та знання англійської мови.

 

– Данія – аграрна країна, тому тут багато фермерів та сільськогосподарських підприємств, які займаються лісовим господарством, рослинництвом різних культур, фруктів та овочів. Робота в сільському господарстві часто не потребує досвіду роботи, а співробітники на місцях навчаються, що і як робити. Цей сектор є особливо привабливим для працівників, які шукають сезонну роботу. Зазвичай робота в сільському господарстві має багато вакансій, тому ви можете поїхати з друзями, колегами або сім'єю. Це також чудове місце для роботи для тих, хто не говорить іноземною мовою, оскільки ви не самотні, і ваші колеги допоможуть вам спілкуватися.

 

- Данія славиться тваринництвом. Є багато тваринницьких ферм: корови, коні, норки, свині і т. д. Якщо ви хочете вибрати роботу на фермі, у багатьох випадках вам знадобиться аналогічний досвід та вільне знання англійською мовою. Це пов'язано з тим, що ферми в Данії сучасні і зазвичай за всією фермою спостерігає сам фермер і ще один робітник (фермери часто наймають лише одного робітника). Щоб мати можливість спілкуватися один з одним, працівник повинен уміти говорити англійською. Іноді для роботи на фермі також потрібні права водія. Робота на фермі приваблива, тому що робітник знаходиться поряд із сім'єю фермера і зазвичай живе у будинку фермера або поряд з ним. Це чудова можливість дізнатися більше про данську культуру та потоваришувати. Ферми розташовані в маленьких містечках або селах далеко від супермаркетів та різноманітних розваг. Незважаючи на те, що більшість співробітників бачать у такій відстані перевагу (немає спокуси витратити гроші і можна заощадити більше), вибираючи роботу в цьому секторі, ви завжди повинні оцінювати, чи це прийнятно для вас.

 

- Сфера послуг добре розвинена у багатьох країнах, тому знайти роботу справді нескладно. Офіціанти, працівники готелів, пралень та складів, пекарі та інші аналогічні працівники постійно цього потребують. У цій сфері можна знайти як короткострокову, і довгострокову роботу. Наприклад, влітку часто не вистачає офіціантів у ресторанах та кафе; Взимку компаніям потрібні додаткові люди, щоб пакувати різдвяні подарунки та робити подібні роботи. Є багато можливостей для кухарів, пекарів, складських робітників та водіїв вантажівок. У Данії дуже популярні кемпінги та невеликі готелі. Тож там можна знайти роботу прибиральниці. Звичайно, англійська майже завжди потрібна у сфері обслуговування, щоб мати можливість легко спілкуватися з менеджерами, колегами чи клієнтами, а досвід потрібний не завжди.

 

Ви можете знайти багато пропозицій роботи в Данії, незалежно від того, чи цікавитесь ви сезонною роботою під час відпустки або мрієте про кар'єру та життя в цій країні. Головне – бажання працювати за гідну оплату!